Om författaren

Jocke

Jag heter Joachim Bryttmar och arbetar som IT-konsult på det lilla spjutspetsföretaget Contribit. Jag har arbetat i branschen sedan mitten av 90-talet men sysslat med datorer och teknik i hela mitt liv. Förutom min roll som konsult anlitas jag även ofta som utbildare, både hos Microsoft Learning Partners men även av företag som vill köra internutbildningar och workshops.

 

Under mina yrkesverksamma år har jag hunnit specialisera mig och fördjupa mig mer än de flesta i en lång rad av framförallt Microsofts produkter. I dagsläget sysslar jag framförallt med System Center Configuration Manager (och även övriga System Center-sviten) och OS deployment, vilket gissningsvis är vad den här bloggen kommer handla mycket om.

 

Jag har förmånen att ständigt få arbeta med den absolut senaste tekniken. Ofta i stora, komplexa och krävande miljöer som utmanar min kreativitet och sätter mina kunskaper på prov. Det är all denna erfarenhet och alla tips och trix jag samlar på mig och hur man får saker att faktiskt fungera i verkligheten som jag tänker försöka dela med mig av i denna blogg.

 

Jag hoppas det jag skriver här kan inspirera och vara till nytta för någon. Frågor och feedback uppskattas, antingen i kommentarsfälten eller i ett mail till mig: jocke [at] contribit [dot] se